politica de retur

 

Indiferent dacă ați făcut achiziția ca persoană fizică sau în contul unei firme (persoana juridică), beneficiați de dreptul de retur în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumpărat pe site-ul www.pardont-gel.ro.

Dreptul de retur în termen de 30 zile nu afectează dreptul legal de retragere în termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul în bune condiții, daca este cazul. În cazul produselor „perisabile” acestea trebuie sa fie sigilate, nedeschise.

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, vă rugăm sa ne transmiteți cererea dvs.  prin e-mail la: retur@parodont-gel.ro.

Parodont Gel poate asigura preluarea produsului ce se dorește returnat de la adresa comunicată, sau puteți trimite direct produsul la sediul nostru, cu menționarea denumirii / numelui clientului și a numărului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur (de la client către Parodont Gel) va fi suportat de client în cazul în care motivul returului este determinat exclusiv de către client. Costul transportului se calculează astfel: 16 lei pentru colete pana la 5 kg plus 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

Ulterior verificării produsului returnat, contravaloarea acestuia vă va fi restituită, fie compensată cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de soluționare a returului este de 14 zile de la data recepționarii produsului de către Parodont Gel.

 

ULTIMA ACTUALIZARE: 01.08.2019

© 2022 arrow supply chain management. all rights reserved - toate drepturile rezervate.